Een doorwinterde marktkramer

Vroeg in de ochtend stonden we paraat, op de Hoogstraat in Haaltert. Gepakt en gezakt, met mijn mini Toyota Yaris waarin spullen zitten van 2 standhouders, B'side record en de spullen van CoMissZien

ALvorens mijn verhaal uit te doeken te doen, een dikke chapeau voor marktkramers die dit doen als broodwinning. Elke dag, voor dag en dauw uit de veren. Hiervoor moet je echt uit het juiste hout gesneden zijn. Leuk zo tijdens de mooie zomerochtenden, maar in weer en wind je kraam openzetten, brrr.... niet direct iets voor mij. Dus een doorwinterde marktkramer in hart en ziel zal ik niet direct worden... 

 

Met volle moed, kleine oogjes, een warme trui en heel veel zin om mijn eerste jaarmarkt als standhouder te starten begon ik alles open te zetten.
Mijn tafel bleek al snel te klein en de extra spulltjes, die ik naast handtassen nog bij had, die maakten geen kans meer.
Binnenkort is er ook nog de Kerstmarkt, daar krijg ik nog wel de kans om uit te pakken met leuke kleine hebbedingetjes en kadootjes.

Het gaat het hem om bekendmaken, zien en gezien worden, kennismaken en mensen laten genieten van leuke vintage spullen en het oproepen van nostalgie en fijne momenten en vooral zelf heel veel plezier hebben in wat we doen!

Dat is gelukt! Leuke ontmoetingen gehad, aangename mensen gehoord en gezien. (Online)klantjes die een gezicht kregen. Genieten van de blije snoetjes wanneer ze naar huis gaan met een leuke aankoop ...
Altijd fijn om met mensen te praten, te zien en te horen hoe het met ze gaat, wat ze leuk vinden.
Tips krijgen en natuurlijk, eerlijk is eerlijk, ook complimentjes horen we graag. Dank jullie wel voor al dit fijns en positief!

 

B'side Records, Schoonheidsinstituut Martine, Barbershop Derry, CoMissZien, mijn zus en schoonbroer hadden de handen in elkaar geslaan.
Een leuk en gezellig deeltje van de straat was voor ons een klein feestje. 
CoMissZien zorgde voor de kleur, B'side records bracht de muziek waarbij meerder voorbijgangers heupzwierend of dansend even kwamen piepen.
Bij leuke deuntjes hoort natuurlijk een drankje.. Naast een jenevertje kon je genieten van een lekker Jenever cocktail.
Het zonnetje was van de partij, de bezoekers konden het best wel smaken en de sfeer was optimaal! 
Ik was een zeer tevreden marktkramer voor 1 dag! 

 

Een jaarlijkse traditie, waar ik vroeger als bezoeker deelnam aan het gebeuren, wordt nu een nieuwe traditie, waar CoMissZien de straat zal kleuren met leuke vintage spulletjes.
Bedankt aan alle bezoekers die langs geweest zijn!
Hopelijk heb je kunnen genieten van je tasje koffie. 


Heb je ons toch gemist of je kon er niet bij zijn? Geen zorgen, de koffie staat altijd warm bij CoMissZien! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.