• VAKANTIEMODUS
  • Gesloten van 19 augustus t/m 6 september 2022
  • Je bestellingen worden vanaf 7 september weer verwerkt
Welkom » De krant » Waarom online huiskamerwinkelen bij CoMissZien?

Waarom online huiskamerwinkelen bij CoMissZien?

Soms willen we gewoon eens niet naar buiten. Vanuit onze heerlijke zetel, ons zonnig terras, ... met een wijntje in de hand gezellig online "huiskamerwinkelen". 
Als kleine winkel met grootse dromen, kon ik niet achterblijven. En, eerlijk, ik wou ook wel eens een website of webshop in elkaar boksen ;)

Graag wil ik mijn huiskamer bij jullie binnenbrengen. Dat we elkaar hier ontmoeten, is niet toevallig, we zijn gewoon een goede match! 

 

Bij CoMissZien, koop je leuke tweedehandse vintage items en kleding. Ze hebben niet alleen een verhaal maar ook al een eerste of soms tweede leven achter zich. Wat de verkoop ingaat, is in goede conditie en kan gerust nog een rondje mee. Alles, zowel de kleding als de spullen, hebben een schoonmaakbeurt gehad en indien nodig gerestaureerd. Koop je bij CoMIssZien dan heb je niet alleen een uniek en mooi item of kadootje, je draagt ook bij tot de duurzamer consumeren.  

Niet alleen het aanbod is duurzaam ook de verpakkingen die gebruikt worden voor de verzending hebben al een toertje gedaan. De spulltjes worden goed en met zorg verpakt en verzonden in een reeds gebruikte verpakking. En als deze verpakking nog stevig genoeg is, dan kan jij ze op jouw beurt misschien ook nog eens de wereld insturen. 

 

Met het (online) huiskamerwinkelen draag je niet alleen bij tot duurzaam consumeren, je vindt er ook gewoon leuke en unieke items met een verhaal.

Snuister maar gezellig rond. Mocht je vragen hebben, suggesties of er is iets niet duidelijk, .... laat maar horen! Je kan me bereiken via Whatsappmail, telefoon of het contactformulier.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.