September 2022
Januari 2022
December 2021
November 2021

Waarom is Vintage kleding een goed idee?

Zegt vintage kleding je niet zoveel? Je ziet het wel eens verschijnen en je denkt 'oh zo leuk!', maar dan stopt het?Ik laat je graag kennismaken met vintage mode.Het verdient gewoon een ode en wat extra aandacht!Vintage kleding is een stijl en geen trend!Vintage spullen verkopen zichzelf, het brengt je huis in een leuke sfeer. Maar ook jij verdient het om er leuk uit te zien en je eigenheid naar voor te brengen.Het is origineel en uniek, je ziet amper een tweede stuk verschijnen. Je draagt geschiedenis en je brengt kleur, letterlijk en figuurlijk.

Lees meer »

Een doorwinterde marktkramer

Vroeg in de ochtend stonden we paraat, op de Hoogstraat in Haaltert. Gepakt en gezakt, met mijn mini Toyota Yaris waarin spullen zitten van 2 standhouders, B'side record en de spullen van CoMissZien

Lees meer »
September 2021
Juli 2021

Waarom online huiskamerwinkelen bij CoMissZien?

Soms willen we gewoon eens niet naar buiten. Vanuit onze heerlijke zetel, ons zonnig terras, ... met een wijntje in de hand gezellig online "huiskamerwinkelen". Als kleine winkel met grootse dromen, kon ik niet achterblijven. En, eerlijk, ik wou ook wel eens een website of webshop in elkaar boksen ;)

Lees meer »